headerVHR2

Op woensdagmiddag 9 november 2022 organiseert de Koninklijke Vereeniging Handelsrecht de jaarlijkse ledenbijeenkomst met als thema"De digitale vennootschap en een digitaal handelsrecht" .

Over dit zeer actuele onderwerp laat een keur van auteurs hun licht schijnen in de binnenkort in druk te verschijnen boeiende en richtinggevende preadviezen. 

Naast de bespreking van het bestaande en komende recht (mede op basis van EU Richtlijnen en het wetsvoorstel dat inmiddels bij de Tweede Kamer is ingediend), wordt ook veel aandacht besteed aan technische mogelijkheden en moeilijkheden (blockchain!) en fundamentele vragen (zijn we op weg naar een geheel virtuele vennootschap?) en nieuwe mogelijkheden.

De bespreking van de preadviezen en het ongetwijfeld boeiende debat daarover met de auteurs zal plaatsvinden op woensdag 9 november 2022 in Amsterdam, aanvang 15.15 uur. De vergadering zal plaatsvinden in het kantoor van Stibbe (vlakbij station Amsterdam-Zuid). Voorafgaand aan de bespreking van de preadviezen vindt de korte jaarlijkse ALV van de Koninklijke Vereeniging Handelsrecht plaats. 

De stukken voor de vergadering:
- Agenda ALV 9 november 2022
- Notulen ALV 3 november 2021
- Jaarrekening 2021/2022
- Verklaring kascommissie

Verdere details zullen per e-mail en op de website (www.koninklijke-vereeniginghandelsrecht.nl/agenda) van de Koninklijke Vereeniging Handelsrecht worden gecommuniceerd. 

Aanmelden voor de bijeenkomst is vereist en kan via het aanmeldformulier of per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het bestuur ziet er naar uit u op 9 november a.s. te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Harm-Jan de Kluiver                                                    Ulrike Verboom

Voorzitter                                                                      Secretaris-penningmeester